Požičovňa

Požičovňa áut

Vitajte v požičovni áut spoločnosti isebo v Púchove! Sme tu, aby sme vám poskytli spoľahlivé a pohodlné dopravné riešenia, ktoré vyhovujú vašim potrebám. Naša požičovňa momentálne ponúka široký výber vozidiel vrátane kompaktného Škoda Scala s kapacitou 4+1 osôb, ideálneho pre menšie skupiny alebo jednotlivcov. Okrem toho disponujeme aj vozidlom Renault Trafic s kapacitou 8+1 osôb, čo je ideálne pre väčšie skupiny či rodiny. S našimi modernými a spoľahlivými vozidlami si môžete byť istí, že vaša cesta bude pohodlná a bezpečná. Nech už potrebujete vozidlo na rodinný výlet, obchodnú cestu alebo prepravu skupiny priateľov, isebo je tu pre vás s profesionálnym prístupom a konkurencieschopnými cenami. Kontaktujte nás ešte dnes a zarezervujte si svoje ideálne vozidlo pre vaše potreby!

Škoda Scala


Spoľahlivý spoločník pre vaše každodenné cesty. S moderným dizajnom, dynamickým výkonom a širokou škálou výbavy ponúka Škoda Scala optimálny pomer medzi komfortom a praktickosťou. S pohodlným interiérom a dostatočným batožinovým priestorom je ideálna voľba pre rodinné výlety aj mestské jazdy.

Renault Trafic Long


Spoľahlivý a všestranný partner pre vaše podnikanie alebo rodinné dobrodružstvá. S kapacitou pre 8 cestujúcich a pružným usporiadaním sedadiel ponúka Renault Trafic Long dostatočný priestor pre vaše potreby. S moderným dizajnom a spoľahlivým výkonom je ideálnou voľbou pre dlhé cesty či prepravu zamestnancov alebo rodiny na každodenné úlohy.